Over Ons

Leer hier meer over ons DNA en waarom wij doen wat we doen!

Onze Visie

We zijn geïnspireerd door de liefde van Jezus en combineren onze inspiratiebron met onze passie voor mode. Wij geloven dat we de liefde van Jezus kunnen delen door middel van kleding met moderne subtiele designs volgens de laatste trends. Met dit in onze gedachte streven wij ernaar om kleding aan te bieden dat eerlijk en duurzaam is geproduceerd. Dit is beter voor de mens, beter voor de kleding en beter voor de wereld.

Wij geloven dat we een grote impact maken op meerdere vlakken met ons DNA door een exclusief-Christelijk, hoog kwalitatief, eerlijk en duurzaam kledingmerk te zijn.

Ons DNA

  • We versterken de impact van het verspreiden van het Evangelie door dit op een subtiel-moderne manier te doen zodat het anderen niet afschrikt maar juist meer aanspreekt, ook vanuit dragers-perspectief om het evangelie op deze unieke en exclusieve manier te verspreiden.

  • We reduce our ecological footprint on the world by choosing to work with a clothing-production partner that is 'Leader of the Fair Wear Foundation', which ensures full commitment to decent working conditions throughout their supply chain and the use of organic cotton and recycled polyester.

  • WE ARE A FAMILY

Wear our brand to automatically be an exclusive member if you stand for the gospel and a better world.

Onze Missie

Ons doel is om wereldwijd vele christenen te inspireren om de liefde en het evangelie van Jezus te delen, door middel van onze moderne christelijke kleding. Daarnaast hopen we hierbij ook niet-gelovigen te inspireren.

Onze focus ligt op het aanbieden van kleding dat geproduceerd is op een verantwoorde manier. Daarbij willen wij in de toekomst ook onze bijdrage leveren aan andere maatschappelijk verantwoorde- en Christelijke projecten zodat wij op meerdere manieren ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Onze Geschiedenis

New Testament is opgericht in Damwoude, Nederland rond Maart 2020 door Sander Jongsma (27 - te zien op de foto hierboven). Zijn liefde voor Jezus, zijn passie voor mode en zijn wil om deze twee punten in zijn leven te combineren hebben ertoe geleid dat het merk New Testament is ontstaan.

De merknaam New Testament en het unieke kruis-icoon verwijzen naar het tweede gedeelte van de Bijbel waar het evangelie van Jezus centraal staat. Het evangelie en de liefde van Jezus leren ons wijze liefdevolle lessen en geeft ons hoop. Wij als merk staan achter het evangelie en de liefdeslessen van Jezus en willen op deze manier de liefde verspreiden via subtiele moderne christelijke kleding. Daarnaast hopen wij hierbij ook weer anderen te inspireren om in het evangelie te geloven en om de liefde via onze kleding verder te verspreiden.

Het Evangelie in het kort

Het evangelie is het goede nieuws dat Jezus Christus, de zoon van God voor onze zonden is gestorven en opnieuw uit de dood is opgestaan, eeuwig zegevierend over het kwaad, zodat er geen oordeel is voor allen die geloven, maar alleen maar een eeuwig durend leven in vreugde, vrede en liefde.