Onze Visie

We zijn geïnspireerd door de liefde van Jezus en combineren onze inspiratiebron met onze passie voor mode. Wij geloven dat we de liefde van Jezus kunnen delen door middel van kleding met moderne designs volgens de laatste trends. Met dit in onze gedachte streven wij ernaar om kleding aan te bieden dat eerlijk en duurzaam is geproduceerd. Dit is beter voor de mens, beter voor de kleding en beter voor de wereld.

Onze Missie

Ons doel is om wereldwijd vele christenen te inspireren om de liefde en het evangelie van Jezus te delen, door middel van onze moderne christelijke kleding. Daarnaast hopen we hierbij ook niet-gelovigen te inspireren.

Onze focus ligt op het aanbieden van kleding dat geproduceerd is op een verantwoorde manier. Daarbij willen wij in de toekomst ook onze bijdrage leveren aan andere maatschappelijk verantwoorde projecten zodat wij op meerdere manieren ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Onze Geschiedenis

New Testament is opgericht in Nederland (Damwoude) rond Maart 2020 door Sander Jongsma (26) (te zien op de foto hierboven). Zijn liefde voor Jezus, zijn passie voor mode en zijn wil om deze twee punten in zijn leven te combineren hebben ertoe geleid dat het merk New Testament is ontstaan.

De merknaam New Testament en ons unieke kruis-icoon verwijzen naar het tweede gedeelte van de Bijbel waar het evangelie van Jezus centraal staat. Het evangelie en de liefde van Jezus leren ons wijze lessen en kan voor iedereen inspirerend zijn, zowel christenen als niet-christenen. New Testament als merk staat achter het evangelie en de liefdeslessen van Jezus en wil op deze manier de liefde verspreiden via moderne christelijke kleding en hoopt hierbij ook weer anderen te inspireren.

Het Evangelie in het kort

Het evangelie is het goede nieuws dat Jezus Christus, de zoon van God voor onze zonden is gestorven en opnieuw uit de dood is opgestaan, eeuwig zegevierend over het kwaad, zodat er geen oordeel is voor allen die geloven, maar alleen maar een eeuwig durend leven in vreugde, vrede en liefde.